hemHitta hitÄtaStoryHäng medReceptFoodtruck

SVERIGE RUNT MED BURGARBILEN.

Burgarbilen kan bli din för en natt. (Eller en dag)

Vi är på en resa genom Sverige för att förändra synen på snabbmat. Med vår Burgarbil åker vi land och rike rund för att träffa hamburgerälskare och hitta ställen som behöver, eller vill ha ny riktigt bra snabbmat. Kanske ses vi på vägen, tuta om du ser oss!

På Jureskogs är vi väldigt måna om att vara så hållbara och resurseffektiva som möjligt, det betyder att vi vill att Burgarbilen ska vara i rörelse och i användning.  Har du någon aktivitet där den kan få vara igång? Ett barnkalas, en personalfest, grillfest eller kanske ett bröllop? (Alltså, tänk dig själv om Burgarbilen rullar upp på just din fest? WOW!)

I så fall kan du få hyra Burgarbilen, med personal, burgare och goda tillbehör. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett schysst pris!
Fyll i formuläret
Den kan bli din!

VinN Burgarbilen

Inget skulle göra oss gladare än att få låna ut Burgarbilen till någon som verkligen behöver och uppskattar den. Om du är en av dom, så berätta det för oss genom en video på din Instagram och @:a Jureskogs. Vi kan inte lova hur många som vinner, bara att några kommer vinna, kanske du. Bästa video, med bästa argument vinner. Chansa! (Juryn består av antal likes och våra grundare: Johan, Ludvig, Oliver och Erik.)
OBS: Vårt mål är ju att ta Burgarbilen till hela svenska folket, men både att hyra och vinna Burgarbilen kommer vara väldigt mycket lättare om den befinner sig i dina trakter. Så håll utkik, både i trafiken, på Instagram och såklart här – där vi alltid kommer uppdatera er om vår resa.

Din närmaste Jureskogs

Vi har tyvärr ingen bordsbokning (herre gud, vi är ju en snabbmatsrestaurang ). Vill du komma i kontakt med oss av någon anledning och inte kan komma förbi, skriv till oss på FB Messenger, Instagram eller info@jureskogs.se
Har du tid över? Läs vår story här