hemHitta hitÄtaStoryHäng med

Foodtruck

Har du någon aktivitet där den kan få vara igång? Ett barnkalas, en personalfest, grillfest eller kanske ett bröllop? (Alltså, tänk dig själv om Burgarbilen rullar upp på just din fest? WOW!)
Läs mer och hyr Burgarbilen
Jobba hos oss
February 12, 2019

Behövs det verkligen en hjärnforskare för att steka en hamburgare? Ja, när vi öppnar i Lund behöver vi minst en!

På vår resa att förändra synen på snabbmat ingår det att skapa en riktigt schysst plats att äta våra burgare. Ett hederligt snabbmatsställe - JA, men ett ställe att trivas på, där människor har roligt och vill hänga kvar.

För att lyckas med det behövs två saker (minst): Vi behöver vara en bra arbetsplats, där alla som jobbar här trivs och har roligt, där de kan utvecklas och hänga kvar. Den andra viktiga ingrediensen är känna sig hemma. Att vi känner oss hemma i bygden, och att våra gäster känner sig hemma hos oss. Vi vill lära känna de samhällen vi öppnar i. Därför vill vi att människor från Lund jobbar hos oss, när vi öppnar  Lund. Människor som känner stan, som vet vad som är viktigt, som trivs här och får våra gäster att trivas. Så vare sig du forskar på hjärnan, studerar till ekonom, jurist eller bara är en helt vanlig schysst Lundabo som gillar mat och service, så hör av dig. Förhoppningsvis kan vi jobba ihop!

Ansök redan idag för att jobba på Jureskogs i Lund

Bli en av oss!
Upplagt av:
Johan Jureskog

Senaste Nyheterna