hemHitta hitMatStoryBeställ
Nyhet
August 17, 2022

Jureskogs vinner mot snabbmatsjättarna!

I en upphandling av snabbmat till nya Arlanda vinner Jureskogs mot snabbmatskedjorna, både den amerikanska och den norrländska.

Tack till SSP, Swedavia och Arlanda som tror lika mycket på snabbmat utan skräp som vi! Stoltheten är total. Idag blir det officiellt att Jureskogs blir snabbmatsrestaurang nr 1 på nya Arlanda. Det var vi mot jättarna i den här upphandlingen och denna gång tog lilla Jureskogs hem högsta priset. Tack för det enorma förtroendet SSP och Swedavia - tillsammans förändrar vi synen på både snabbmat och reseupplevelsen! Ny flyger vi! (Och tack för god match Max och McD ni är sanna snabbmatskungar och vår största inspiration!)

Swedavia säger: Jureskogs blir enda snabbmatskedjan med burgare på Arlandas nya marknadsplats.

‍Den första delen av den nya marknadsplatsen öppnar med start sommaren 2023 på Arlanda och är den största satsningarna någonsin inom handel, mat- och dryck på flygplatsen.‍

Handelsplatsen för morgondagens resenär

När allt står klart under 2024 kommer marknadsplatsen mäta cirka 11 000 kvadratmeter där vi samlat spännande och unika butiker och restauranger för olika behov och smaker. Allt med en nordisk prägel.

För att möta resenärernas efterfrågan av det genuina, unika och lokalt producerade, satsar nu Stockholm Arlanda Airport på att utveckla en ny spännande marknadsplats i Terminal 5.

Ytorna kommer genomsyras av ett skandinaviskt formspråk och skapa en inspirerande och trivsam atmosfär för resenären.

Nedan presentar vi löpande de koncept som är klara.

Läs allt här: Swedavia


Senaste Nyheterna